€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie van 2022 in België

News - Laatst gewijzigd op 03 Mar. 2021

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie van 2022 in België

De vernieuwing van onze parken is in volle gang – en een deel is zelfs al helemaal klaar. Hoog tijd dus om je even een update te geven van alle nieuwe en vernieuwde cottages die je deze zomer kunt boeken voor je welverdiende zomervakantie.

We zoomen in op de vernieuwde Belgische vakantieparken Park De Haan en Erperheide, de vernieuwingen in De Vossemeren en het gloednieuwe Terhills Resort by Center Parcs.


De overeenkomst is verscheidenheid

Wat alle vernieuwingen gemeen hebben? Dat ze een grote verscheidenheid aan interieurs opleveren. In elk park hebben we ons best gedaan om materialen en kleuren aan te laten sluiten bij de prachtige ligging in de Belgische natuur.
Park De Haan ligt aan de prachtige Belgische kust met meterslange stranden, de oude stad Brugge op korte afstand en met een fraai tramstation voor de deur waarmee je in een wip in de charmante badplaatsen van België bent.
Vier je liever vakantie in de bossen? Erperheide en De Vossemeren zijn de places to be. De parken liggen allebei in Limburg en brengen je van het ene uitstapje naar het andere. Aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen ten slotte, gaan natuur en luxe hand in hand in Terhills Resort: een gloednieuwe oase waar je helemaal tot rust komt.

 

Vernieuwde vakantiehuizen in Park De Haan


Hier kabbelt het relaxte strandgevoel voort, dankzij de styling van de cottages die allemaal vernieuwd zijn. Lichtblauwe tinten, natuurlijke materialen – alsof de zee binnen een kijkje neemt. In de Comfort cottages is gedacht aan een comfortabele setting en speelse elementen. Het krijtbord op de koelkast, het ganzenbordspel op de eettafel en de vervormde lachspiegel maken je zeker aan het lachen! De Premium cottages zijn stijlvol en voorzien van alle gemakken. Door het houtgebruik en de typische stranddecoratie, waan je je in een echte vissershut. Wil je jezelf een beetje verwennen dit jaar? Snappen we. De VIP cottages zijn uitgerust met een heuse wellness-badkamer (inclusief bubbelbad met TV, een sauna en een grote regendouche). Ook de rest van het interieur is luxe ingericht.
 

Vernieuwde Comfort cottages

 

Vernieuwde Premium cottages

 

Vernieuwde VIP cottages



Neem een virtueel kijkje in de vakantiehuizen van Park De Haan:
 


Vernieuwde cottages in Erperheide


Ook Erperheide is compleet vernieuwd. Net als bij de vernieuwingen in de andere parken hebben we ons ook in Erperheide inspireren door de omgeving. Erperheide ligt midden in de bossen, waar je met de kids heerlijk kunt wandelen en fietsen. Dat betekent dus dat je veel natuur, natuurlijke materialen en groene tinten terugziet.


In de Comfort cottage hebben we bijvoorbeeld het bosleven naar binnen gebracht door sfeervolle egel- en vosmotieven. Grafische afbeeldingen van bladeren en bomen op muren en stoffen geven je nog meer het bosgevoel. In de Premium cottages kom je weer meer natuurlijke materialen tegen om je verbonden te voelen met de natuur. En in de VIP cottages vind je nog eens een rijke aankleding met accessoires in natuurmotief, zoals zachte kussens en een vloerkleed. De vernieuwde accommodaties zijn allemaal boekbaar voor je zomervakantie!
 

En wil je de kinderen verrassen met een echt bijzonder vakantiehuis? Trakteer ze op een nieuwe Dieren in het bos cottage! In elke kamer vind je een nieuw dierenthema. De woonkamer is de plek van bosvogels, in de slaapkamer leven de nachtdieren en in de badkamer douche je tussen vrolijke kikkers en andere amfibieën. En pssst… de kinderkamer (het berenhol!) heeft een geheime doorgang naar de speelkamer! Ook de nieuwe Dieren in het bos cottages zijn deze zomer boekbaar!
 


Vernieuwde cottages in De Vossemeren

We zijn er bijna! De keuken, de badkamer, de vloeren, de meubels: alles wordt vernieuwd. In alle cottages. Je vernieuwde Comfort cottage is dus van alle gemakken voorzien, Premium cottages hebben fijne extra’s en in een VIP cottage voel je je helemaal een koning te rijk. En dat allemaal in een interieur waarin kleuren en materialen uit de omgeving terugkomen. We noemen: bossen, water en de Sahara van Lommel. Als dát je niet nieuwsgierig maakt…

Ga je er met z’n tweetjes op uit? Dan kun je ook kiezen voor een heerlijke, vernieuwde hotelkamer. Dicht bij de Aqua Mundo en de vernieuwde Market Dome, ideaal. Laat je maar lekker in de watten leggen!

En voor een écht magische vakantie kies je voor de Wonders of Nature cottage. In elke kamer vind je iets terug van de belevenissen van een bioloog en geoloog. Verwonder je in de waterval-woonkamer, ontdek reusachtige mammoetbomen in de slaapkamer en neem een duik in de lichtgevende onderwaterwereld-badkamer!

Een groot deel van de vernieuwde cottages is boekbaar voor je zomervakantie, dus wees er snel bij!
 

Badkamer van de Wonders of Nature cottage in De Vossemeren

 

 

Compleet nieuw: Terhills Resort by Center Parcs
 

Wil je volop van de natuur genieten? Het kan direct vanuit je stijlvolle vrijstaande cottage aan het water in Terhills Resort. Als je wilt, zelfs met een eigen steiger. Er zijn cottages voor 2 tot 12 personen, ook voor gasten met beperkte mobiliteit. Je kunt kiezen uit twee luxe niveaus: VIP of Exclusive.

De VIP cottages zijn een heerlijke plek om tot rust te komen: vrijstaand, ruim en met smaak ingericht. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer voor optimale privacy. Bij aankomst liggen de handdoeken klaar, en de bedden zijn opgemaakt. Goede Wi-Fi? Uiteraard. Maar daar denk je misschien niet eens aan, als je aan het water aan het barbecueën bent op je privéterras.

Alleen het beste is goed genoeg in de Exclusive cottages. De vrijstaande ligging aan het water, de ruimte, de stijlvolle inrichting: alles voelt luxe aan. Buiten heb je je keramische kamado BBQ, loungeset op je privéterras, buitensauna en buitendouche. Hoe klinkt dat? Binnen lonken de slaapkamers met tv en aansluitende badkamers met regendouche. En als je opgefrist bent, lounge je lekker verder in badjas en slippers.

Boek nu je zomervakantie in een van de luxe cottages van Terhills Resort by Center Parcs.
 

Exclusive Lakeside cottage in Terhills Resort

 


En we zijn nog niet klaar! We blijven vernieuwen om jouw verblijf nog aangenamer te maken. Houd onze website goed in de gaten.