Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie in België

News - Laatst gewijzigd op 07 May. 2020

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie in België

We schreven begin dit jaar al over de vernieuwing van 8 parken. Nu is deze metamorfose in volle gang. Het levert een grote verscheidenheid aan interieurs op. Stuk voor stuk geassocieerd met de prachtige ligging van de vakantieparken. Welke vakantiehuizen in België zijn voor de zomer vernieuwd? We zoomen in op het vernieuwde Belgische vakantiepark: Park De Haan.
 

Gelegen aan de prachtige Belgische kust. Met meterslange stranden, de oude stad Brugge op korte afstand en met een fraai tramstation voor de deur, ben je in een wip in de charmante badplaatsen van België. Een ideale (en tevens vernieuwde!) vakantiebestemming voor de zomer om weer echt even samen te zijn.
 

Vernieuwde vakantiehuizen aan zee


Hier kabbelt het relaxte strandgevoel voort, dankzij de styling van de cottages die allemaal vernieuwd zijn. Lichtblauwe tinten, natuurlijke materialen – alsof de zee binnen een kijkje neemt. In de Comfort cottages is gedacht aan een comfortabele setting en speelse elementen. Het krijtbord op de koelkast, het ganzenbordspel op de eettafel en de vervormde lachspiegel maken je zeker aan het lachen! De Premium cottages zijn stijlvol en voorzien van alle gemakken. Door het houtgebruik en de typische stranddecoratie, waan je je in een echte vissershut. Wil je jezelf een beetje verwennen dit jaar? Snappen we. De VIP cottages zijn uitgerust met een heuse wellness-badkamer (inclusief bubbelbad met TV, een sauna en een grote regendouche). Ook de rest van het interieur is luxe ingericht.
 

Vernieuwde Comfort cottages

 

Vernieuwde Premium cottages

 

Vernieuwde VIP cottagesNeem een virtueel kijkje in de vakantiehuizen van Park De Haan:
 En we zijn nog niet klaar! We blijven vernieuwen om jouw verblijf nog aangenamer te maken. Houd onze website goed in de gaten.


Zorg jij voor mooie vakantieherinneringen? Dan zorgen wij voor de veiligheid en goede hygiëne. Bekijk hier onze aanbiedingen en de getroffen voorzorgsmaatregelen.