Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie in België

News - Laatst gewijzigd op 03 Mar. 2021

Vernieuwde cottages voor je zomervakantie in België

De vernieuwing van 8 parken is in volle gang. Het levert een grote verscheidenheid aan interieurs op. Stuk voor stuk geassocieerd met de prachtige ligging van de vakantieparken. Welke vakantiehuizen in België zijn voor de zomer vernieuwd? We zoomen in op het vernieuwde Belgische vakantiepark Park De Haan en Erperheide, dat op dit moment een metamorfose krijgt. 
 

Park De Haan, gelegen aan de prachtige Belgische kust. Met meterslange stranden, de oude stad Brugge op korte afstand en met een fraai tramstation voor de deur ben je in een wip in de charmante badplaatsen van België. Vier je liever vakantie in de bossen? Erperheide is de place to be. Het park is gelegen in Peer, Limburg en brengt je van het ene uitstapje naar het andere
 

Vernieuwde vakantiehuizen in Park De Haan


Hier kabbelt het relaxte strandgevoel voort, dankzij de styling van de cottages die allemaal vernieuwd zijn. Lichtblauwe tinten, natuurlijke materialen – alsof de zee binnen een kijkje neemt. In de Comfort cottages is gedacht aan een comfortabele setting en speelse elementen. Het krijtbord op de koelkast, het ganzenbordspel op de eettafel en de vervormde lachspiegel maken je zeker aan het lachen! De Premium cottages zijn stijlvol en voorzien van alle gemakken. Door het houtgebruik en de typische stranddecoratie, waan je je in een echte vissershut. Wil je jezelf een beetje verwennen dit jaar? Snappen we. De VIP cottages zijn uitgerust met een heuse wellness-badkamer (inclusief bubbelbad met TV, een sauna en een grote regendouche). Ook de rest van het interieur is luxe ingericht.
 

Vernieuwde Comfort cottages

 

Vernieuwde Premium cottages

 

Vernieuwde VIP cottagesNeem een virtueel kijkje in de vakantiehuizen van Park De Haan:
 


Vernieuwde cottages in Erperheide


Ook Erperheide is volop aan het vernieuwen. Net als bij de vernieuwingen in de andere parken laten we ons ook in Erperheide inspireren door de omgeving. Erperheide ligt midden in de bossen, waar je met de kids heerlijk kunt wandelen en fietsen. Dat betekent dus dat je veel natuur, natuurlijke materialen en groene tinten terug gaat zien.


In de Comfort cottage hebben we bijvoorbeeld het bosleven naar binnen gebracht door sfeervolle egel- en vosmotieven. Grafische afbeeldingen van bladeren en bomen op muren en stoffen geven je nog meer het bosgevoel. In de Premium cottages kom je weer meer natuurlijke materialen tegen om je verbonden te voelen met de natuur. En in de VIP cottages vind je nog eens een rijke aankleding met accessoires in natuurmotief, zoals zachte kussens en een vloerkleed. De eerste vernieuwde accommodaties zijn nu al boekbaar!
 

En wil je de kinderen verrassen met een echt bijzonder vakantiehuis? Trakteer ze op een nieuwe Dieren in het bos cottage! In elke kamer vind je een nieuw dierenthema. De woonkamer is de plek van bosvogels, in de slaapkamer leven de nachtdieren en in de badkamer douche je tussen vrolijke kikkers en andere amfibieën. En pssst… de kinderkamer (het berenhol!) heeft een geheime doorgang naar de speelkamer! Goed nieuws, de nieuwe Dieren in het bos cottages zijn nu boekbaar!
 


Zorg jij voor mooie vakantieherinneringen? Dan zorgen wij voor de veiligheid en goede hygiëne. Bekijk hier onze aanbiedingen en de getroffen voorzorgsmaatregelen.