€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

5 familiewandelingen in de buurt van Center Parcs Park De Haan

Nature - Laatst gewijzigd op 24 Jan. 2020

5 familiewandelingen in de buurt van Center Parcs Park De Haan

Even lekker uitwaaien aan zee? Het nieuwe Center Parcs Park De Haan is de ideale vertrekplaats om heerlijke wandelingen te maken aan de afwisselende Belgische kust. Wij zochten voor jou de 5 leukste familiewandelingen uit die tijdens jouw vakantie in regio De Haan zeker niet mogen ontbreken.

 

Leestip: Verdiep je nog verder in de regio en lees meer over de leukste fietsroutes, uitstapjes met kinderen en culturele uitstapje in de buurt van De Haan.

1. Strandwandeling

De Haan ligt aan de Belgische kust. Geen beter excuus om even uit te waaien met het hele gezin tijdens een verfrissende strandwandeling. Rennen, spelen en lekker uitrazen. Na een lange strandwandeling kun je op adem komen in een van de gezellige horecazaken die regio De Haan te bieden heeft. Of neem een eigen picknick mee voor op het strand.

 
  • Lengte: 2 km vanaf Center Parcs Park De Haan
  • Startpunt: Center Parcs Park De Haan
  • Routeinfohttp://bit.ly/2pWAiUg

2. Duinbossenwandeling

Hou jij wel van een stevige wandeling? Dan mag jij deze wandelroute zeker niet missen! Deze wandelroute neemt je mee langs de verschillende “highlights” in De Haan: het unieke tramstation, de romantische villawijk, de speelzones in natuurgebied De Duinbossen en langs de kust. 

 

3. Vossenpad

Deze wandelroute start bij het unieke tramstationnetje in De Haan en is ideaal voor gezinnen met kinderen. De wandelroute brengt je langs een dierenparkje. Daarna klim je omhoog door de duinen tot de uitkijktoren. Geniet van het uitzicht en volg de weg terug langs de bossen. 

 

4. Street Art wandeling Oostende

Foto van Paola Delfín © Toerisme Oostende vzw

Laat jouw creativiteit bruizen tijdens de wonderlijke Street Art wandeling in Oostende. Bekijk hoe wereldberoemde kunstenaars Oostende omtoveren met hun adembenemende kunstwerken. Kies tussen een wandeling met gids, ga zelf op verkenning (met een interactieve chatbot) of ga op een uitdagende ontdekkingstocht met de Kids Guide.

 

5. Wandelen in De Haan met jouw hond

Huisdieren zijn zoals bij alle Center Parcs parken ook van harte welkom op Center Parcs Park De Haan! Er zijn ontzettend veel mooie en leuke gebieden waar jij samen met je hond even kunt uitwaaien. Maar waar mag jouw beste vriend wel en niet loslopen? In deze link vind je een mooi overzicht: https://www.westtoer.be/nl/honden/dehaan

 

Kan jij ook niet wachten om lekker uit te waaien? Boek dan nu jouw cottage bij het vernieuwde Center Parcs Park De Haan.