€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

6 uitstapjes met kinderen in de buurt van Center Parcs Park De Haan

Nature - Laatst gewijzigd op 24 Jan. 2020

6 uitstapjes met kinderen in de buurt van Center Parcs Park De Haan

Geen strandweer? Er zijn meer dan genoeg leuke uitstapjes om te doen aan de Belgische kust. Wij hebben 6 leuke activiteiten op een rij gezet die jij kunt doen  in de omgeving van De Haan, zodat jij je echt niet hoeft te vervelen.

 

Leestip: Verdiep je nog verder in de regio en lees meer over de leukste fietsroutes, wandelingen en culturele uitstapje in de buurt van De Haan.

1. Hangtime Oostende

Of jullie nu zin hebben om te springen, hangen, spelen of vliegen, zeg het maar en De Hangtime in Oostende heeft het allemaal te bieden! De Hangtime heeft verschillende zones met verschillende indooractiviteiten. Trampoline springen, vliegen als een superheld, parcours afleggen of liever ontspannen tijdens Fly Yoga? Leef je een middag uit in De Hangtime en kom aan het eind van de dag weer helemaal tot rust in je cottage.

 

Afstand: 15 minuten rijden vanaf Center Parcs Park De Haan
Kusttram: Afstappen aan halte Oostende Duin & Zee

2. Zoo serpentarium Blankenberge

De ZOO serpentarium is de enige echte reptielenzoo van België. Maak een reis door het oerwoud en kom de meest exotische bewoners tegen. Kleurrijke kikkers, hagedissen, slangen en enorme spinnen... Spannend!

 

Afstand: 15 minuten rijden vanaf Center Parcs De Haan
Kusttram: Afstappen aan halte Blankenberge Markt

3. Sealife Blankenberge

Neem een kijkje in de onderwaterwereld van het SeaLife aquarium en leer over de mooiste vissen in de zee. Je kunt hetSeaLife aquarium ook boeken in combinatie met de ZOO serpentarium en hier een super leuk uitstapje van maken!

 

Afstand: 15 minuten rijden vanaf Center Parcs Park De Haan
Kusttram: Opstappen aan De Haan Zwarte Kiezel, afstappen aan Blankenberge Sealife.

4. Seafront Zeebrugge

Gehuisvest in de gebouwen van de oude vismijn van Zeebrugge kan je het boeiende themapark over zee en zeevaart, vis en visserij bezoeken op een regenachtige middag. Het themapark biedt ook een interessante tentoonstelling over de “operatie Noordzee” wat tijdens het einde van de Tweede Wereldoorlog plaats vond. 

 

Afstand: 25 minuten rijden vanaf Center Parcs Park De Haan
Kusttram: Afstappen aan Zeebrugge Kerk

5. Boudewijnpark

In het Boudewijnpark Brugge kan de pret niet op. Droomweg bij de dolfijnenshow, lig helemaal dubbel tijdens de zeeleeuwenshow, raas uit in de reuzegrote binnenspeeltuin en sluit de dag af in de winter met warme chocomelk op de schaatsbaan.

 

Afstand: 20 minuten rijden vanaf Center Parcs Park De Haan

6. Plopsaland De Panne

Geen strandweer? Dan is er geen beter excuus om even te ontsnappen in de magische wereld van attractiepark Plopsaland De Panne. Ontmoet de beroemde Plopsaland figuren en probeer de verschillende attracties voor alle leeftijden! Weet jij al met wie jij op de foto gaat?

 

Afstand: 40 minuten rijden vanaf Center Parcs De Haan

 

Vervelen tijdens slecht weer bestaat niet, heb jij ook zo'n zin gekregen om er even tussenuit te gaan? Boek dan nu jouw cottage in het vernieuwde Center Parcs Park De Haan. 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)