€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Breng de tropen in huis

Nature - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Breng de tropen in huis

Buiten is het grauw en grijs, hoog tijd om de tropen in je huiskamer te verwelkomen. Tropische planten zijn niet alleen gezellig, ze zuiveren ook de lucht in je woonkamer. En wat is er leuker dan samen met de kids bezig te zijn en jullie huis wat op te vrolijken. Een beetje liefde, water en verzorging geeft je binnen no-time je eigen Market Dome gevoel.

Market Dome

Een levende fruitschaal

Het blijft leuk om te zien waar ons eten vandaan komt. Wat dacht je van een levende fruitschaal in je woonkamer? Met de bananenboom (Musa) is dat mogelijk! Zorg dat hij voldoende licht en water krijgt, maar plaats hem niet in direct zonlicht. Dit kan de bladeren van de bananenboom doen verbranden. Met veel licht, liefde en aandacht kunnen er zomaar bananen aan groeien, al blijft dit een gok in ons klimaat. Durven jullie de uitdaging aan?

Tropische luchtverfrisser

De Goudpalm brengt het echte Market Dome gevoel zo je huiskamer in. Deze tropische palm is niet alleen prachtig om te zien, ook zuivert hij de lucht in je huis perfect. In de winter maakt de CV de lucht in onze huizen veel droger, met vele gezondheidskwaaltjes tot gevolg. De Goudpalm zuivert de lucht en werkt tevens als een luchtbevochtiger, hoe handig? Hij houdt van een lichte plek en natte voeten, een instant vakantiegevoel gegarandeerd.

Een manusje van alles

De Aloë Vera is van alle markten thuis. Deze makkelijke plant houdt van een zonnige plek en geeft je woonkamer meteen sfeer. Hij zuivert de lucht van onder anderen chemicaliën uit schoonmaakmiddelen en krijgt snel kleine baby Aloë Vera plantjes. Als jullie hem goed verzorgen hebben de kids binnen no-time hun eigen Aloë Vera op hun slaapkamer. Als de plant bruine plekjes krijgt weet je dat de luchtkwaliteit onvoldoende is, een perfecte indicator dus. De gel in de bladeren is tevens geschikt om brandwonden te behandelen, of als gel voor een gezichtsmasker. Een spa avond in jullie tropische paradijs is dus zo gepland.

Informatie over de natuur in onze parken en onze duurzame initiatieven vind je in Our Naturall Plan.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)