€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Dag van de duurzaamheid: De Groene Gids

Nature - Laatst gewijzigd op 20 Feb. 2020

Dag van de duurzaamheid: De Groene Gids

Sinds kort krijgen alle kinderen in de Nederlandse en Belgische Center Parcs parken een groene gids uitgereikt. In deze groene gids staan verschillende tips voor een duurzamer park en een duurzamere wereld. Door alle taken in de groene gids te voltooien, ontvangen de kids een Groen Paspoort, uitgereikt door Orry & Vrienden.

De Groene Gids is ontwikkelt naar aanleiding van een aanbeveling door de Raad van Kinderen. De Raad van Kinderen, onderdeel van de Missing Chapter Foundation, adviseert organisaties in het kader van maatschappelijk ondernemen. Een van de geformuleerde doelstellingen van de Raad was:

““Hoe kan Center Parcs haar gasten en kinderen, informeren & motiveren om tijdens én na hun verblijf op één van de parken, bezig te zijn met duurzaamheid?”

De Groene Gids en het Groene Paspoort zijn hier het antwoord op! Door middel van verschillende tips kunnen kids meehelpen het park en de wereld een stukje beter te maken. Benieuwd? Zie de Groene Gids hieronder.

Groene Gids
Groene Gids 2

Probeer de tips ook eens thuis uit, zo bespaar je met een kortere douche ook meteen in je waterverbruik thuis. De Groene Gids en het Groene Paspoort zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. Center Parcs en het WNF werken al jaren samen op het gebied van natuur en duurzaamheid. Meer weten over onze duurzame initiatieven? Je vindt ze in Our Naturall Plan!

 

Bewerkt door Center Parcs Inspiratie

Delen

Ontdek de parken

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)