€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Een energieke lente!

Nature - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Een energieke lente!

Na een zachte winter is het weer tijd voor de lente! Het wordt weer lekker weer en u kunt met het gezin weer naar buiten om heerlijk actief bezig te zijn.

Vroeg opstaan

Het wordt vroeger licht en dat maakt het makkelijker om vroeg op te staan! Begin de dag even met wat quality-time voor jezelf: een lekker ontbijtje en het lezen van de krant of je favoriete tijdschrift. Misschien kun je zelfs in de tuin ontbijten? Het is bewezen dat je zelfs productiever de dag doorbrengt als je vroeg opstaat, dat is ideaal!

Tuinieren

Tijdens deze prachtige lentedagen wil je alleen maar buiten zijn en heb je vast en zeker weer zin om te gaan tuinieren. Begin eerst met het onkruid verwijderen, die zijn immers ongewenst en moeten natuurlijk plek vrij maken voor de mooie bloemen en planten. Plant samen met de kinderen lobelia, fuchsia, vlijtig liesje of andere kleurrijke, eenjarige bloeiers. Deze voorjaarsbloemen zullen je gegarandeerd een vrolijk lentegevoel geven! En zo leren de kinderen alvast de fijne kneepjes van het tuinieren.

Maar ook het moestuinseizoen is weer begonnen! Behalve de vrolijke bloemen, kun je natuurlijk ook je eigen groente en fruit in de tuin verbouwen zoals tomaten en aardbeien. Niet alleen is het goed voor de portemonnee, maar het is ook nog eens gezonder! Het vergt alleen wel regelmatig onderhoud, dus zorg ervoor dat je er tijd voor vrij maakt. Zo kom je nog eens vaker buiten en het werkt ook ontspannend!

Op de natuur in!

Niet alleen in je eigen tuin komt de lente weer op gang, maar het is ook volop in de natuur te zien! Maak daarom met het gezin een lentewandeling om lekker in je vel te zitten, of als je wat actiever wilt zijn is fietsen natuurlijk ook een optie! Verken een natuurlijke omgeving zoals een bos of een meer en geniet van de lente die helemaal in opkomst is: vrolijk tjirpende vogels, frisse groene bladeren aan de bomen en nog veel meer.

Vul een mand met allerlei lekkers (misschien zelfs van je eigen tuin?) en geniet van quality-time met elkaar tijdens een picknick. Een picknick is ideaal voor een last-minute erop uit dagje met het gezin en om een frisse neus te halen.

De lente vieren bij Center Parcs

Ook bij Center Parcs is de lente volop in de bloei! De Center Parcs parken zijn immers midden in de natuur te vinden zodat jij en je gezin optimaal tot rust kunnen komen en genieten van jullie tijd samen! Huur bijvoorbeeld een fiets bij het Cycle Center of bezoek de kinderboerderij om de pasgeboren dieren te zien.

Op zoek naar een lenteaanbieding? Kijk hier voor ons aanbod.

Nog geen idee welk park u wilt bezoeken? Gebruik onze Parkwijzer.

 

Informatie over de natuur in onze parken en onze duurzame initiatieven vind je in Our Naturall Plan.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)