€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Een Center Parcs aan de Belgische kust

Nature - Laatst gewijzigd op 11 Mar. 2020

Een Center Parcs aan de Belgische kust

Park De Haan, vlak bij het mooiste en langste strand van België, ondergaat een complete metamorfose.

De naam Sunparks verdwijnt van het park, en het gaat nu verder onder de vlag van Center Parcs. Het totaal investeringsbedrag in de vernieuwing van Park De Haan is maar liefst 39 miljoen euro. Dat betekent dat je er een veelzijdiger vakantie dan ooit beleeft, met alle faciliteiten die een Center Parcs-verblijf zo uniek maken. 

Je geniet als vanouds van een zon-en-zeevakantie en je kan leuke uitstapjes maken naar Oostende, Brugge, Sealife of Boudewijnpark. Maar ook in het park zelf kun je je eindeloos vermaken. Heerlijk urenlang ravotten met de kinderen in indoor speelparadijs BALUBA, dieren vertroetelen op de Kinderboerderij en rondrijden in een jeep tijdens Kids Safari. En je beleeft kletsnatte waterpret in de Aqua Mundo, waar je tussen de palmbomen een nieuwe wildwaterbaan (open in zomer 2020), Kinder-doe-bad en twee glijbanen ontdekt, waaronder de interactieve Black Hole.

In de nieuwe restaurants in de Market Dome schuif je aan voor de lekkerste gerechten, Italiaans bij Nonna’s of een veelzijdig buffet in het Market Restaurant. Of laat je eten bezorgen in je cottage – ze zijn allemaal vernieuwd. Als je verblijft in een vernieuwde Lakeside cottage krijg je er nog een weids uitzicht over het binnenmeer bij ook.

 

Het vernieuwde Park De Haan opent in mei 2020, maar je kunt nual je verblijf boeken. Dus kom lekker uitwaaien, het hele jaar door!

 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)