€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Interactieve Natuurwandeling op De Kempervennen

Nature - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Interactieve Natuurwandeling op De Kempervennen

De Interactieve Natuurwandeling is een activiteit waarbij de natuurlijke- en digitale wereld samenkomen. Ga op pad om de wandeling te volbrengen en ontdek plekjes in de omgeving die je anders nooit zou ontdekken. Een unieke ervaring die je met het hele gezin kan beleven!

Augmented Reality

De wandeling krijgt een virtueel tintje met behulp van de technologie ‘Augmented Reality’. Kortgezegd houdt dit in dat de echte wereld wordt aangevuld met digitale beelden. Op het scherm van je telefoon of tablet zullen de virtuele Ranger Rosanne en Bing verschijnen om de wandeling in goede banen te leiden. Samen vertellen ze jou alle wist-je-datjes over de omgeving en de dieren in het park. Wist je bijvoorbeeld dat er wel 18 verschillende vissoorten leven in de plas van De Kempervennen? Zo leven er snoeken die wel 1,40 meter kunnen worden en woont er een meerval van wel 2,50 meter! Probeer haar maar niet te vangen, het ongevaarlijke beestje weegt wel 200 kilo! Tijdens de wandeling kan je de reusachtige meerval zien zwemmen op je telefoon.

Hoe, waar en wanneer?

Het startpunt is in Center Parcs De Kempervennen bij de ottervijver. De wandeling duurt een klein uurtje en kan op elk moment van de dag worden gemaakt. De activiteit is helemaal gratis, je hoeft alleen maar even de app ‘Ons Bos’ te downloaden op je IPhone of Android. Open de app > druk op routes > Kempervennen > Interactieve Natuurwandeling > start, en het avontuur kan beginnen! Zo simpel is het!

Benieuwd naar hoe we een positieve bijdrage leveren aan de natuur die onze parken zo bijzonder maakt? Bekijk dan ons Our Naturall Plan.