€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Kom je ook helpen op de boerderij?

Nature - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Kom je ook helpen op de boerderij?

Help je mee de geiten, konijnen en varkens voeren?. Groente, fruit, brood: alles wat we zelf overhouden, daar smullen de dieren van. Kijk ze eens snuffelen en tevreden kauwen! Maar ja: daarna gaan de dieren natuurlijk niet netjes daar de wc… Ze maken er een beetje een knoeiboel van. De hokken en stallen schoonmaken dus, en het erf aanharken! Als we het met z’n allen doen, is het werk zo gedaan.

En dan mag je de dieren een knuffel geven, of een beetje met ze spelen. Voel eens hoe zacht zo’n konijnenvachtje is! En kijk eens wat een gekke bekken een schaap kan maken! Gaan jullie samen even op de foto?

Jong geleerd, oud gedaan

Met Wannabe een Boer zitten kinderen midden in de natuur, tussen de dieren. Leuk en leerzaam tegelijk. Zien ze ook eens waar de eieren vandaan komen. Voelen ze ook eens dat een schapenvacht nog geen wollen trui is. En wie al jong leert van de natuur te houden, gaat er later ook met liefde mee om.

Vat de koe bij de horens!

Staan je kids al te trappelen om eens een paar uurtjes écht boer te zijn?

Wannabe een boer is beschikbaar in vakantieparken De Kempervennen, De Vossemeren, Erperheide, Bispinger Heide, Park Bostalsee, Les Trois Forêts en Le Bois Aux Daims.

Wij zijn gek op dieren, jij ook? Bij vakantiepark Erperheide kun je ook je eigen pony verzorgen en in Le Bois aux Daims leer je de beste dierenfoto's maken.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)