Inspiratie

Limburgse Peel is vernieuwd!

Nature - 22 Feb. 2019

Limburgse Peel is vernieuwd!

Limburgse Peel is in een nieuw jasje gestoken. Vernieuwde cottages en nieuwe activiteiten geven het park een boost. Alle cottages hebben onlangs een nieuwe look en feel gekregen. Naast de vernieuwde cottages zijn er nog meer vernieuwingen op het park. Ontdek de gloednieuwe Kinderboerderij, leer Boogschieten, sla een balletje op de vernieuwde Adventure Golf of neem deel aan de Family Laser Battle. Ga erop uit met het hele gezin!

Vernieuwde cottages

Alle cottages hebben onlangs een nieuwe look en feel gekregen. Het zijn echte blikvangers! Sla de nieuwe gordijnen open, drink een kopje thee in de vernieuwde keuken en neem een warme douche in de frisse badkamer. Nieuwe tegels, vloeren, meubilair en decoratieve elementen geven de cottages een hele nieuwe look. Ben jij wel toe aan ontspanning in een natuurlijke omgeving? Maak dan kennis met de vernieuwde Comfort cottages in Limburgse Peel!

Activiteiten

Naast de vernieuwingen van de Comfort cottages zijn er ook een boel nieuwe activiteiten om te doen. Kom gezellig geitjes aaien en konijnen knuffelen op de gloednieuwe Kinderboerderij. De dieren staan in de rij om vertroeteld te worden; één grote belevenis voor de kids! Als je net zo goed als Robin Hood wilt worden, neem dan een lesje Boogschieten. Wie weet mik jij wel recht in de roos… Of sla jij liever een balletje op het vernieuwde minigolfterrein? De Adventure Golf heeft maar liefst 13 holes om plezier op te maken met het hele gezin. En niet te vergeten: de Family Laser Battle. Ga de uitdaging aan met de tegenstander terwijl verschillende speelstijlen zorgen voor een dynamisch en spannend spel. Er is voor iedereen wel wat te beleven!

Boek vandaag nog een vernieuwde cottage! Bekijk snel welke er nog vrij zijn.