€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Verras-service: Opa en oma verrast na 2 jaar vrijwilligerswerk

Nature - Laatst gewijzigd op 09 Dec. 2019

Verras-service: Opa en oma verrast na 2 jaar vrijwilligerswerk

De afgelopen twee jaar heeft Hester haar ouders erg moeten missen. Haar ouders, Ties en Joke, hebben zich met liefde ingezet voor het goede doel en vrijwilligerswerk gedaan in Namibië. Ondertussen kregen Hester en haar man Robert een zoontje genaamd Kris (bijna 1) en groeide hun dochter Elin (2) verder op. Zij hebben daardoor helaas nog weinig tijd kunnen doorbrengen met de kleintjes.

 

“Ik vond het erg gek dat mijn ouders mijn zwangerschap van Kris niet hebben meegemaakt, zij zagen hem pas voor het eerst toen hij 50 dagen was”, vertelt Hester. Ties en Joke hebben namelijk als vrijwilligers keihard gewerkt in Namibië. Ties als klusjesman en Joke als tussenpersoon. Sinds juli zijn zij weer terug in Nederland en vindt de familie het tijd om echt even samen te zijn. Hester besloot daarom Center Parcs in te schakelen om haar ouders de quality-time te geven die zij verdienen. En wij geven haar groot gelijk!

 

 

De Center Parcs Verras-service in actie

Toen wij het mooie verhaal van Hester hoorden, vonden wij dat de familie en opa & oma de quality-time meer dan verdiend hadden. Zo tijdens het gezellige Winter Wonderland in Center Parcs leek ons een perfecte timing. Opa en oma liepen nietsvermoedend naar de cottage, en wie zaten daar op hen te wachten? Precies, de familie! Alle 3 de generaties compleet. De familie Sikkema heeft heerlijke dagen gehad in Center Parcs De Eemhof, van de vroege ochtend tot de late avond verrijkt met onvergetelijke familiemomenten.

Verdienen jullie het ook echt om even samen te zijn tijdens deze koude winterdagen? Boek dan snel je verblijf tijdens Winter Wonderland in Center Parcs, en maak samen onvergetelijke herinneringen!