€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Aqua Mundo De Eemhof bekroond tot leukste zwembad van Nederland

News - Laatst gewijzigd op 16 Mar. 2020

Aqua Mundo De Eemhof bekroond tot leukste zwembad van Nederland

Yes! De Aqua Mundo in De Eemhof is door ANWB Kampioen bekroond tot het beste, leukste en veiligste zwembad van Nederland! Niet alleen De Eemhof kwam goed uit de test. Ook de Aqua Mundo’s in Port Zélande en De Huttenheugte eindigden op plek 2 én 3 van de in totaal 12 geteste zwembaden. Het grote aanbod aan activiteiten, de hygiëne, de funfactor en de veiligheid: al deze factoren kwamen hierbij kijken. Wij zijn onwijs trots op deze mooie prestatie!
 

De Eemhof heeft ’s lands beste subtropisch zwemparadijs

ANWB Kampioen is dit najaar op pad geweest om subtropische zwemparadijzen in heel Nederland te testen. De testzwemmers keken naar de funfactor, hygiëne en veiligheid. Voor de aankleding, horeca, voorzieningen en activiteiten waren extra punten te verdienen. Als top drie kwamen uit de test … drie Aqua Mundo’s!
 

De winnaar: Aqua Mundo De Eemhof

Onze gasten weten het eigenlijk wel: een bezoek met het hele gezin aan de Aqua Mundo van De Eemhof staat bol van de kletsnatte waterpret. Of je nu met de allerkleinsten rond spettert in het Kinder-doe-bad, met een razende vaart van glijbanen af sjeest, of je surf kwaliteiten probeert op de Flow Rider. De ANWB Kampioen-testers vermaakten zich in het bijzonder in de Turbo Twister – de supersnelle bandenglijbaan waarin je spectaculair ronddraait in trechters. Ook veiligheid en hygiëne waren dik voor elkaar. Een terechte nummer 1!


Nieuw in De Eemhof

En voor de Turbo Twister-fans is er goed nieuws: het subtropisch zwemparadijs van De Eemhof krijgt er een gloednieuwe glijbaan bij. Een waar je niet in je uppie vanaf glijdt, maar samen! De nieuwe Duo Racer-glijbaan kent een aantal scherpe bochten en snelle afdalingen om het wedstrijdje op te voeren! Dus ... wie daag jij uit voor de snelste tijd?

Ook de accommodaties krijgen een flinke make-over! De omgeving en de kleuren van de natuur zorgen voor frisheid en de nieuwe meubels, zoals een boomstammen bedbord of krijtbord in de vorm van een vogelhuisje, voor extra speelsheid. Nieuwsgierig naar deze vernieuwingen? Een deel van de cottages al boekbaar!

 


Ook zwemparadijzen Port Zélande en De Huttenheugte in de prijzen

Als nummer twee en drie in de ANWB Kampioen-test van subtropische zwemparadijzen kwamen de Aqua Mundo’s van Port Zélande en De Huttenheugte uit de bus. Port Zélande, onlangs helemaal in een nieuw tropisch jasje gestoken en uitgebreid met een enorm Water Playhouse, viel vooral in de smaak door de wildwaterbaan met vier routes. In De Huttenheugte scoorde de lange wildwaterbaan hoge punten.

Aqua Mundo De Eemhof

Subtropisch dagje uit in de winter

Je snapt dat we apetrots zijn op deze plaatsen 1, 2 én 3. Als uitvinders van het subtropisch zwemparadijs lopen we nog altijd voorop met spectaculaire attracties én met veilige familyfun. Kom dus snel een dagje genieten onder de palmbomen, terwijl buiten de winter om de hoek komt kijken!

Benieuwd naar alle testuitslagen? Bekijk dan het testrapport van de ANWB.