Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Center Parcs blog

Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Update: spectaculaire glijbanen in vernieuwde park De Kempervennen

News - Laatst gewijzigd op 07 Apr. 2022

Update: spectaculaire glijbanen in vernieuwde park De Kempervennen

Zoals je weet wordt De Kempervennen helemaal vernieuwd. We geven je hier regelmatig een update (de vernieuwde cottages zijn al boekbaar!), en nu hebben we nieuws waar je hart sneller van gaat kloppen. Letterlijk. Want de twee nieuwe glijbanen in de Aqua Mundo zijn klaar: de een voor iedereen, de ander voor adrenaline-lovers!

 

 

Spectaculaire glijbanen in vernieuwde Aqua Mundo

Je ziet hem al van ver in De Kempervennen: de nieuwe hoge toren bij de Aqua Mundo, startpunt van twee spectaculaire glijbanen.
 

De Aqua Loop is er een voor echte thrillseekers van 12 jaar en ouder. Het is de eerste loopingglijbaan in Nederland, 88 meter lang. Op 11,5 hoogte stap je in de lanceercabine, je schiet omlaag in een vrije val met zo’n 50 km/u en dan ga je de superscherpe bochten in – niet een volledige looping, maar reken maar dat het wel zo voelt!
 

De Aqua Racer is de eerste in zijn soort in onze Nederlandse parken; in Duitsland is hij al een grote hit. Je neemt plaats in een grote opblaasband, alleen of met z’n tweeën, en je glijdt al draaiend en tollend (en met dikke lol) naar de eindstreep, 9 meter lager en 105 meter verder.
 

Ook het koraalbad is vernieuwd. Na het spektakel van de glijbanen kun je hier even tot rust komen bij tropische vissen in de mooiste kleuren.


Verblijf in een vernieuwde cottage

 


Van vloer tot plafond, van keuken tot badkamer, alles wordt vernieuwd zodat je een heerlijk verblijf hebt. En net als in al onze vernieuwde parken (zoals ErperheideDe Eemhof, Park Zandvoort en Het Heijderbos) laten we ons ook in De Kempervennen inspireren door de omgeving. Water en bossen dus!

  • In de Comfort cottages zie je dat bijvoorbeeld terug in de styling met peddels, visfiguren en andere items die de natuur naar binnen halen. Maar ook in grafische prints die met het water te maken hebben.
  • De decoratie in de Premium cottages is rijk aan natuurlijke materialen en vormen die je terugvindt in de omringende natuur.
  • Ook in de VIP cottages kom je heerlijk tot rust in een moderne inrichting vol verwijzingen naar water en groen, in mooie prints en luxe stoffen en materialen.
     


Vernieuwen doen we in drie delen: de eerste cottages zijn al klaar, meer cottages volgen in december – precies op tijd voor de feestdagen en ze zijn al boekbaar! Volgend jaar zomer zijn alle cottages vernieuwd. 
 

Nieuw! Avontuur cottages

We gaan niet alleen vernieuwen, je kunt ook op ontdekking in compleet nieuwe cottages: Avontuur cottages. En de naam zegt eigenlijk alles al. Iedere kamer heeft een nieuwe verrassing in petto. Je loopt van een Arabische keuken naar een jungle-slaapkamer, van een onderwaterwereld-badkamer naar een speelkamer die… nou ja… de kinderen zijn niet meer te houden!

 


Action Factory vol nieuwe actie

De plannen voor de vernieuwde Action Factory (zomer 2022) zijn nu ook bekend. De kleintjes kunnen het circuit onveilig maken met de nieuwe Mini-cars en Bumper cars, en er is een gezellige speelhoek. Tieners gaan hun eigen gang in de sportarena en de tienerhoek. Dat belooft een heerlijk rustige cappuccino te worden op het nieuwe terras

 

Geniet samen van vernieuwde activiteiten


Samen leuke dingen doen? Top! En ook hier hebben we vernieuwingsnieuws. Om te beginnen zijn de bowlingbanen in een nieuw, flitsend jasje gestoken. Met LED-verlichting, om de spanning (en de sfeer) op te voeren. En de buitenspeeltuinen hebben een leuk natuurthema gekregen. Met natuurlijke materialen, uiteraard.

 

Shoppen met een big smile


De nieuwste winkel in De Kempervennen is Shop & Smile. Goeie naam, want ze hebben er alles waar je vrolijk van wordt. Van de laatste seizoensmode tot speelgoed en schoonheidsproducten. Of neem een leuke souvenir mee, om nog lang na te genieten van je verblijf


Om al deze vernieuwingen makkelijk te kunnen vinden, is ook de bewegwijzering in het park aangepakt, en is er nieuwe verlichting, voor de donkere uren. En zo lang je je nieuwe, digitale polsbandje om hebt, kun je makkelijk naar binnen in je eigen cottage en de Aqua Mundo, en je supersnel aanmelden bij de activiteiten.

Dus: boek snel je cottage in De Kempervennen en geniet van alle vernieuwingen!