€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Les Landes de Gascogne

Frankrijk, Nieuw-Aquitanië, Beauziac

Les Landes de Gascogne - Restaurants & Shops

In Les Halles in het hart van het park kun je genieten van typische streekgerechten in het bistro-restaurant of van een gevarieerde keuken in het loketrestaurant. Als je zelf wilt koken, ga je naar de Carrefour Express of laat je jouw eten rechtstreeks bij jouw accommodatie bezorgen.

Restaurants

Lagon Café Les Landes de Gascogne

Lagon Café

Heb je trek gekregen van het plonsen, glijden en dobberen? Het Lagon Café des Landes stilt je honger en dorst tijdens je Aqua Mundo-bezoek. Even energie bijtanken en hup, het water weer in!

Le Bistrot du Lot-et-Garonne Les Landes de Gascogne

Le Bistrot du Lot-et-Garonne

Om je kennis te laten maken met de regio en haar heerlijke culinaire specialiteiten, biedt de Bistrot du Lot & Garonne je de essentiële gerechten die de reputatie van het zuidwesten hebben gemaakt. De lokale chef-kok Michel Dussau weet hoe hij lokale en seizoensgebonden producten moet sublimeren, allemaal aangevuld met goede wijnen die perfect zijn geselecteerd door wijnboeren uit de regio. De Bistrot biedt ook een uitgebreid ontbijtaanbod voor de vroege vogels en een snackaanbod voor de lekkere trek in de namiddag.

Les Comptoirs des Halles - Open Keuken Les Landes de Gascogne

Les Comptoirs des Halles - Open Keuken

Als je van koken in al zijn vormen houdt, zal dit restaurant met open keukens en familietafels je hoofdkwartier zijn! Op het menu staat een ruim en gevarieerd aanbod om de verlangens van jong en oud te bevredigen: Italiaanse keuken, gegrild vlees, sandwiches, salades, quiches, taarten, schalen... iets om onderweg te eten of een gezellig moment met het gezin te delen. Restaurant alleen aanwezig in de Landes de Gascogne.

La Cabane Les Landes de Gascogne

La Cabane

Op het dorpsplein is La Cabane de ideale plek om iets te eten na jouw activiteiten of voor een snack tussen al het plezier door. Of je nu zin hebt in zoet of hartig, je vindt er streetfood op basis van producten uit het zuidwesten en lekkernijen die perfect zijn om te snacken! Dit restaurant is alleen aanwezig op het Les Landes de Gascogne.

Supermarkt

Supermarkt

Supermarkt

De Carrefour Express supermarkt is 7 dagen per week geopend. Je vindt er alle verse producten om samen in je cottage lekker te koken. Maak gebruik van de bezorgservice, dan hoef je zelf niet te ploeteren.