Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

€25 extra korting
Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en profiteer van de welkomstaanbieding! Ontvang €25 extra korting op je volgende verblijf!

Les Landes de Gascogne
Nieuw

Frankrijk, Nieuw-Aquitanië, Beauziac
Parkplan

Les Landes de Gascogne - Restaurants & Shops

In Les Halles in het hart van het park kun je genieten van typische streekgerechten in het bistro-restaurant of van een gevarieerde keuken in het loketrestaurant. Als je zelf wilt koken, ga je naar de Carrefour Express of laat je jouw eten rechtstreeks bij jouw accommodatie bezorgen.

Restaurants

Lagon Café Les Landes de Gascogne

Lagon Café

Heb je trek gekregen van het plonsen, glijden en dobberen? Het Lagon Café des Landes stilt je honger en dorst tijdens je Aqua Mundo-bezoek. Even energie bijtanken en hup, het water weer in!

Le Bistrot du Lot et Garonne Les Landes de Gascogne

Le Bistrot du Lot et Garonne

Ontdek de streek en zijn heerlijke streekspecialiteiten in Le Bistrot du Lot et Garonne. De lokale chef-kok, Michel Dussau, heeft het menu ontworpen om de lokale en seizoensgebonden producten te sublimeren. Geniet met een goede wijn, speciaal geselecteerd door wijnmakers uit de regio. Restaurant alleen op het Domaine des Landes de Gascogne.

Les Comptoirs des Halles Les Landes de Gascogne

Les Comptoirs des Halles

Als je van lekker eten houdt, zult je zeker weg zijn van dit restaurant met open keuken en familietafels! De menukaart staat vol met lekkernijen voor alle leeftijden: Italiaanse gerechten, grillgerechten, sandwiches, salades, quiches, taarten, schalen... voor een gezellig moment met het gezin, maar ook om mee te nemen. Restaurant alleen op het Domaine des Landes de Gascogne.

La Cabane Les Landes de Gascogne

La Cabane

Op het dorpsplein is La Cabane de ideale plek om iets te eten na jouw activiteiten of voor een snack tussen al het plezier door. Of je nu zin hebt in zoet of hartig, je vindt er streetfood op basis van producten uit het zuidwesten en lekkernijen die perfect zijn om te snacken! Dit restaurant is alleen aanwezig op het Les Landes de Gascogne.

Supermarkt

Supermarkt

Supermarkt

De Carrefour Express supermarkt is 7 dagen per week geopend. Je vindt er alle verse producten om samen in je cottage lekker te koken. Maak gebruik van de bezorgservice, dan hoef je zelf niet te ploeteren.