Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Plopsa Meerdagenpas

Plopsa Indoor Coevorden: het Plopsa-park in Coevorden, Nederland! Dit attractiepark is gebaseerd op het succesvolle Plopsa Indoor Hasselt en bevindt zich pal naast Center Parcs De Huttenheugte.

 • Ontmoet de grootste Studio 100-figuren zoals Kabouter Plop, Bumba en Piet Piraat, maar ook Mega Mindy en Bobo!
 • Beleef de allerleukste gethematiseerde attracties voor kinderen van 2 tot 8 jaar,en bekijk de dagelijkse show in het theater.

Reserveer je vakantie in De Huttenheugte of Sandur in combinatie met het voordelige Plopsa Meerdagenpas. Voor de prijs van één dagticket kun jij gedurende je hele verblijf onbeperkt naar Plopsa Indoor Coevorden. Boek nu je verblijf!Boek nu

Plopsa indoor Coevorden arrangement

Arrangement Plopsa Coevorden
Onbeperkt genieten en spelen in Plopsa Indoor Coevorden met het Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas!

Reserveer een Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas bij je verblijf in De Huttenheugte of Parc Sandur. Met deze meerdagenpas heb je gedurende je verblijf onbeperkt toegang tot Plopsa Indoor Coevorden. 

Je kunt de meerdagenpas reserveren bij een online cottageboeking (tot uiterlijk één dag voor aankomst). In de Huttenheugte is de dagpas ook te koop op het park.

 • Selecteer je verblijf via de bovenstaande Boek nu je verblijf-knop,
 • Kies in de derde stap van het online boeken "toevoegen van arrangementen" en kies daar voor het "Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas".

Prijzen en openingstijden

Prijzen en openingstijden Plopsa
Prijzen per persoon

 • Onder de 85 cm: gratis
 • 85 cm - 1 meter of ouder dan 70 jaar: € 19,99
 • Boven de 1 meter en jonger dan 70 jaar: € 29,99


Openingstijden

Het pretpark Plopsa Indoor Coevorden is iedere dag geopend, behalve maandagen en vrijdagen buiten de schoolvakanties.


Tip
: in de schoolvakanties heb je bij een weekverblijf in De Huttenheugte of Parc Sandur 7 dagen onbeperkt toegang!

De Huttenheugte

De huttenheugte
In de prachtige provincie Drenthe vind je De Huttenheugte te midden van schattige dorpjes, historische vondsten en een prachtige natuur. Ga heerlijk fietsen door de heidevelden! Gezellige plaatsen als Coevorden en Dalen liggen vlakbij.

Is het minder zonnig, vermaak je dan in de Market Dome of bezoek het overdekte Plopsa Indoor Coevorden, direct naast het vakantiepark.

Parkspecialiteiten:
 • Adventure Island met o.a. een grote speeltuin en kinderboederij in Drentse stijl
 • Indoor activiteitenhal Action Factory met diverse activiteiten zoals bowlen, biljarten en een touwbanenparcours
 • Kinder-doe-bad in het subtropisch zwemparadijs de Aqua Mundo
Ontdek dit park!

Parc Sandur

Parc Sandur
Parc Sandur wordt omgeven door landelijk natuurschoon.Als grote plaats in de regio biedt Emmen een divers aanbod aan cultuur en winkels. Daarnaast  zijn er ook enkele pretparken, zoals Plopsa Indoor Coevorden en Dierenpark Emmen, die kinderharten sneller doen slaan.

Parkspecialiteiten:
 • Vrijstaande (kinder-) cottages die niet alleen comfortabel zijn ingericht, maar ook een prachtige ligging hebben.
 • Indoor Speelruimte 'Het Piratennest' in de Market Dome is een echt paradijsje voor kinderen. Alle faciliteiten zijn kindvriendelijk en veilig, zodat ouders zorgeloos kunnen kijken naar de ravottende kinderen.
Ontdek dit park!
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.