€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

In De Vossemeren blinkt het van de vernieuwingen - update!

News - Laatst gewijzigd op 28 Apr. 2022

In De Vossemeren blinkt het van de vernieuwingen - update!

Zoals je hier al eerder hebt gelezen, zijn we begonnen met de vernieuwingen in De Vossemeren. En al zeggen we het zelf: we zijn lekker bezig. Tijd voor een update!

 

De Wonders of Nature cottages zijn klaar!

Wil je een bijzonder avontuur beleven? Boek dan de gloednieuwe Wonders of Nature cottage. Je wordt meegevoerd in het verhaal van een bioloog en een geoloog. De wereldreis die zij hebben gemaakt, maak jij van kamer tot kamer. Een onvergetelijk verblijf!

 

 

 

We beginnen aan de Aqua Mundo

Kan een fantastische Aqua Mundo nóg fantastischer worden? Jazeker! We beginnen binnenkort met de vernieuwing van het buitenbad. Daarna pakken we de kleedkamers en kluisjes aan en als kers op de taart geven we het Koraalbad een make-over. Hou die snorkel maar klaar.

 

Herontdek de Discovery Bay

Kleine piraatjes moeten even iets anders gaan veroveren, want we gaan ons schip vernieuwen. We zorgen ook voor nieuwe licht- en geluidseffecten, dus bereid je voor op levensechte actie!
Vanwege de vernieuwingen is de Discovery Bay gesloten van 13 t/m 17 juni en van 20 t/m 24 juni.

 

Nieuw buiten-nieuws

Vorige keer kon je al lezen dat de nieuwe thematische buitenspeeltuinen al klaar zijn. Zodat je kids lekker kunnen klimmen, glijden en schommelen in de frisse buitenlucht. Maak maar eens een rondje door het park en probeer zelf welke je het leukste vindt.

In april komt daar nog eens een vernieuwde Kinderboerderij bij. Wie zal daar het blijste mee zijn, de geiten en konijnen of eh… de kids?

Ook op planning: een boulevard die de meeste activiteiten met elkaar verbindt. Een comfortabel wandelpad langs fraai groen, dat ’s avonds uiteraard mooi verlicht is. In de zomer kun je er de eerste stappen op zetten.
En dan kan een nieuwe entree natuurlijk niet achterblijven! Die staat voor april op het programma.

 

Volop genieten in vernieuwde cottages

De keuken, de badkamer, de vloeren, de meubels: alles wordt vernieuwd. In alle cottages. Je vernieuwde Comfort cottage is dus van alle gemakken voorzien, Premium cottages hebben fijne extra’s en in een VIP cottage voel je je helemaal een koning te rijk. En dat allemaal in een interieur waarin kleuren en materialen uit de omgeving terugkomen. We noemen: bossen, water en de Sahara van Lommel. Als dát je niet nieuwsgierig maakt…
Bijna de helft is nu vernieuwd – tegen het einde van het jaar is alles klaar.

 

 

Vernieuwde woonkamer Comfort cottage
Vernieuwde badkamer VIP cottage
Slaapkamer details VIP cottage

 

Ook alle hotelkamers worden vernieuwd

Ga je er lekker met z’n tweetjes op uit? Dan kun je straks in De Vossemeren ook kiezen voor een heerlijke, vernieuwde hotelkamer. Dicht bij de Aqua Mundo en de vernieuwde Market Dome, ideaal. Laat je maar lekker in de watten leggen!

 

Nieuws uit de Market Dome

Het bruisende middelpunt van De Vossemeren heeft een lekkere verrassing voor je. Als je trek hebt in een snack (tuurlijk, het is vakantie, je hebt gezwommen!) móet je even naar de Frites Affairs: de lekkerste friet, met schil, waar je nog eens je eigen draai aan geeft met je keuze bij het sauzenorgel.


Heb je zin om te gamen, dan is de nieuwe Gametown je bestemming - vol games en spellen waar iedereen zijn favoriet tussen vindt. Ben je meer van het bowlen? Voltreffer! Want de bowlingbanen hebben een upgrade gekregen en zijn nu helemaal digitaal en interactief.
 

We zijn dus nog even druk

Nog niet alles is af, maar het vordert goed. Onze planning is om eind dit jaar met alle vernieuwingen klaar te zijn. Maar je kunt natuurlijk nú al verblijven in nieuwe en vernieuwde cottages.

Als je nú boekt, ben je een van de eerste gasten die van de nieuwigheden in De Vossemeren geniet!