Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

De mooiste parken met rolstoelvriendelijke vakantiehuisjes

Iedereen moet kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Ook als je rolstoelgebruiker bent. Daarom hebben we speciale rolstoelvriendelijke bungalows, om heerlijk te ontspannen tijdens een weekend of midweek. Met brede deuren, makkelijke douches en een aangepast interieur. En natuurlijk ga je gewoon samen naar de Aqua Mundo of op restaurant. Want genieten van elkaars gezelschap, dat staat voorop!

Boek een vakantie voor rolstoelgebruikers in Erperheide, De Vossemeren, Terhills ResortDe Eemhof (NL), Park Zandvoort (NL), Port Zélande (NL), de Duitse parken (m.u.v. Park Eifel, Park Nordseeküste) en alle Franse parken. Wil je informatie over aanpassingen of de mogelijkheden in een specifiek park? Contacteer ons op 070 224 900 (€ 0,30 p/m)!

Aangepaste keuken in een mindervaliden cottage in De Eemhof

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen

In veel van onze vakantieparken in Nederland en het buitenland vind je rolstoelvriendelijke bungalows. De vakantiehuizen zijn rolstoelvriendelijk vanwege de aangepaste badkamer, keuken en de brede gangen en deuren.

Wil je dichtbij de centrale faciliteiten verblijven? Geef de ligging van de rolstoelvriendelijke bungalow aan terwijl je je reis boekt. 


Dit zijn onze te boeken* rolstoelvriendelijke bungalows:


Op vakantie naar Frankrijk en verblijven in een rolstoelvriendelijke bungalow? Terwijl je boekt geef je tijdens de stap ‘voorkeursligging’ de voorkeur voor een rolstoelvriendelijke bungalow. 

*Neem contact op met ons op 070 224 900 (€ 0,30 p/m) en vraag naar de mogelijkheden. 

Rolstoeltoegankelijk zwembad Aqua Mundo tijdens jouw mindervaliden vakantie

Faciliteiten voor een rolstoelvriendelijke vakantie

Center Parcs vindt het belangrijk dat ook rolstoelgebruikers zorgeloos kunnen genieten van een vakantie. Dus zijn onze faciliteiten rolstoelvriendelijk waar het maar kan. 

  • Onze parken liggen midden in de natuur. Maar we zorgen er wel voor dat de wegen en paden in het park goed toegankelijk zijn voor rolstoelen. 
  • Lekker zwemmen met z’n allen? Tuurlijk! Zwemparadijs Aqua Mundo is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers (maar een rolstoelglijbaan moeten we nog uitvinden…)
  • Ook in de restaurants in de Market Dome en de wc’s heb je met een rolstoel alle ruimte. Iedereen is welkom! 


Wil je informatie over aanpassingen in een specifiek park? Contacteer ons op 070 224 900 (€ 0,30 p/m).