€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

FAQ Picture
Mijn verblijf voorbereidenMijn verblijfBeheer mijn boekingBoeken en betalenVragen omtrent Terhills Resort

Vragen omtrent Terhills Resort

Wat is het verschil tussen Terhills Resort en andere Center Parcs parken?

Het vakantieresort Terhills Resort by Center Parcs onderscheidt zich op meerdere vlakken ten opzichte van andere Center Parcs parken. Met slechts 250 cottages is het resort kleinschaliger dan andere Center Parcs parken. Een premium beleving staat voorop: zo zijn alle accommodaties vrijstaand en voorzien van een stijlvolle inrichting. Ook is er een culinair restaurant met een prachtig uitzicht over het meer. De natuur staat centraal bij alles wat we doen op het resort. Dit zie je terug in het interieur en het activiteitenaanbod zoals de vele natuuractiviteiten en –workshops. Meer dan bij Center Parcs, speelt de directe omgeving van het resort een belangrijke rol. Zo vormt het resort de poort tot het Nationale Park De Kempen en zijn er mogelijkheden om in de directe omgeving naast het park te waterskiën, shoppen en te ontspannen in een luxe wellness center. Kenmerkende Center Parcs elementen zoals de Aqua Mundo en de Market Dome zijn niet aanwezig op het resort. Wel is er een zwembad (zie vraag 2) en een Country Club (zie vraag 3). Terhills Resort heeft geen Friends voordelen.

Is er een Aqua Mundo in het resort?

Er is geen Aqua Mundo in Terhills Resort. Wel is er een zwembad, de Aqua Garden, waar je een ontspannen duik kunt nemen en kunt relaxen. De Aqua Garden heeft een binnenbad met stroomversnelling, buitenbad, jacuzzi en een kinderbad. Er zijn geen glijbanen of wildwaterbaan.

Is er een Market Dome in het resort?

Er is geen tropische Market Dome in Terhills Resort. Wel is er een Country Club: een prachtig gebouw met panoramisch uitzicht over het meer waar alle centrale faciliteiten samenkomen. In de Country Club bevinden zich een culinair restaurant met (verwarmd) terras, een kleine supermarkt, een indoor speeltuin, een Kids Club, een workshopruimte, het Cycle Center en de receptie.

Wat is het overige product- en activiteitenaanbod?

In het resort is genoeg te doen voor alle leeftijden. Zo is er een indoor speeltuin, een kinderboerderij, een mini-golfbaan en een gevarieerd aanbod aan workouts, workshops en natuuractiviteiten. Ook zijn er elektrische bootjes te huur waarmee vanaf de centrale faciliteiten zó het meer opgevaren kan worden. In de directe omgeving van het resort is een waterskibaan, een wellness complex en een shopping outlet. Ook kun je heerlijk wandelen en fietsen in Nationaal Park Hoge Kempen.

Zijn alle activiteiten in en rond het resort bij de prijs inbegrepen?

Niet alle activiteiten in en in de directe omgeving van het resort zijn bij de prijs inbegrepen. Een deel van het activiteitenaanbod in het resort is wel bij de prijs inbegrepen, zoals het gebruik van het zwembad Aqua Garden. Gasten kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van de faciliteiten in de omgeving, zoals het Terhills Cablepark en Elaisa Wellness (zie ook vraag 13 en 14).

Is Terhills Resort geschikt voor kinderen?

Ja, het resort is zeker geschikt voor kinderen. Zo is er een zwembad en zijn er voldoende kinderactiviteiten voor alle leeftijden, zoals een binnenspeeltuin (zie ook vraag 4). Uiteraard is het resort ook een prachtige bestemming voor gasten zonder kinderen.

Wat voor een type accommodaties zijn er in het resort?

In Terhills Resort zijn er cottages voor 2 tot 12 personen. Je kunt kiezen uit de luxeniveaus VIP en Exclusive. Alle cottages zijn vrijstaand en een gedeelte van de cottages heeft een eigen steiger, zodat je vanaf je accommodatie met een elektrische huurboot naar het meer en de Country Club kunt varen.

Zit een elektrische boot bij mijn accommodatie inbegrepen?

Nee, de elektrische huurboot is niet bij de accommodatie inbegrepen. Tijdens het boeken van je verblijf kun je een boot bijboeken. Let op: je kunt alleen een boot bijboeken als je een cottage boekt met eigen steiger (zie vraag 9). Er worden geen eigen bootjes, SUP-boards of opblaasbaar materiaal toegelaten op het meer. Opblaasmateriaal in de zwemzone wordt toegelaten bij groene vlag en mits niet groter dan 1 meter.

Hebben alle cottages een eigen steiger?

De VIP Lakeside en Exclusive Lakeside hebben sowieso een eigen steiger. Sommige andere cottages hebben ook een steiger, deze dienen geboekt te worden door middel van voorkeursligging.

Zijn er ook rolstoelvriendelijke cottages in het resort?

Er zijn rolstoelvriendelijke (mindervaliden) cottages beschikbaar voor 4 en 6 personen.

Is er gratis Wi-FI beschikbaar in het resort?

Er is gratis standaard Wi-Fi beschikbaar in Terhills Resort.

Zijn huisdieren toegestaan in het resort?

Huisdieren zijn toegestaan in de cottages: 1 huisdier in de 2 persoonscottages en 2 huisdieren in de 4, 6, 8 en 12 persoonscottages. Je kunt een huisdier selecteren tijdens het maken van een boeking.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de centrale faciliteiten, met uit zondering van hulphonden. Honden moeten buiten de cottages aangelijnd zijn. 

Is er een ontbijtservice inbegrepen bij een verblijf?

Bij Terhills Resort is een ontbijtservice niet inbegrepen. Gasten kunnen tegen betaling genieten van een kwalitatief ontbijt in de Country Club.

Hebben alle cottages een sauna?

De Exclusive en Exclusive Lakeside cottages hebben een sauna. Het betreft een buitensauna (infraroodcabine). De VIP cottages hebben geen sauna.

Wat is het culinaire aanbod in het resort?

In de Country Club bevindt zich een culinair restaurant waar gasten de hele dag terecht kunnen. Van ontbijt, tot lunch, diner en borrel. Het (verwarmde) terras biedt een spectaculair uitzicht over het meer en binnen is er een fijne bar en lounge met een haardvuur. In de kleine supermarkt kunnen gasten terecht voor verse broodjes en de belangrijkste benodigdheden voor in de cottage.

Zijn er shops in het resort?

Er is een kleine supermarkt voorzien in de Country Club. Hier kunnen gasten terecht voor verse broodjes en de belangrijkste benodigdheden voor in de cottage. Er zijn geen andere shops aanwezig in de Country Club. Uitgebreid winkelen kan in het nabijgelegen Maasmechelen Village.

Zijn er wellness-faciliteiten in het resort en zijn er -arrangementen beschikbaar?

Op loopafstand van het resort bevindt zich Elaisa Wellness: een prachtig wellness-complex met onder andere tien sauna’s en vier baden. Gasten kunnen een arrangement bijboeken bij hun verblijf en daarmee genieten van een voordelig tarief.

Zijn eigen drijfmiddelen toegestaan op het meer?

Er worden geen eigen bootjes, SUP-boards of opblaasbaar materiaal toegelaten op het meer. Opblaasmateriaal in de zwemzone wordt toegelaten bij groene vlag en mits niet groter dan 1 meter.
VerzekeringMy Center Parcs account
Terug

Zoek

Geen resultaten gevonden

Terug