Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

FAQ Picture
Mijn verblijf voorbereiden

Mijn verblijf voorbereiden

Welke services en activiteiten zijn bij mijn verblijf bij Center Parcs inbegrepen?

Wanneer je een cottage boekt, zijn veel extra's automatisch bij de huurprijs inbegrepen:

• Onbezorgd genieten in een veilige omgeving
• Flexibel en kosteloos omboeken
• De meest uiteenlopende bestemmingen, dicht bij huis
• Compleet ingerichte accommodaties, midden in de natuur
• Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
• Binnen en buiten speelwerelden
• Eindschoonmaak, gebruik van water en elektriciteit Ontdek wat er altijd inbegrepen is bij Center Parcs

Hoe boek ik activiteiten?

Wanneer je via de website of telefonisch boekt, kun je direct services en arrangementen aan je boeking toevoegen. Nadat je hebt geboekt, kun je vanaf zes weken voor je verblijf, op elk gewenst moment activiteiten en services boeken in je persoonlijke omgeving in "My Center Parcs" of in de Center Parcs-app. Gedurende je verblijf kun je je activiteiten en services boeken bij de informatiedesk & kiosk, in "My Center Parcs" of in de Center Parcs-app.

Je kunt ook telefonisch onze Customer Contact Center contacteren via het nummer 070 224 900 (€ 0,30 p/m)

Wat is een Friend en hoe word ik een Friend?

Een Friend is een trouwe bezoeker die in de afgelopen 36 maanden minstens 3 keer een verblijf in een Center Parcs park heeft geboekt, betaald en in het park is verbleven (met uitzondering van Terhills Resort, Villages Nature Paris en de parken in het Verenigd Koninkrijk). Je hoeft zelf geen stappen te ondernemen om een Friend te worden. Vanaf je derde verblijf binnen 36 maanden, die je via een direct kanaal van Center Parcs hebt geboekt, profiteer je van allerlei voordelen en word je automatisch Friend. 

Om na het inloggen een early check-in* of gratis extra kindermeubilair te selecteren, ga je terug naar stap 1 en selecteer je dit onder "services". Je kan het achteraf ook via My Center Parcs aangeven. 

*De early check-in dien je minimaal 1 week van tevoren aan te geven.

Meer info

Wie kan ik contacteren als ik vóór mijn verblijf een klacht over Center Parcs heb?

Center Parcs staat voor je klaar, zelfs als je vóór je verblijf niet tevreden bent met onze service. Als je het klachtenformulier invult, zoeken we graag samen naar een passende oplossing, zodat je met een prettig gevoel kunt uitkijken naar je verblijf.

Kan ik mijn huisdier meenemen?

Je mag maximaal twee huisdieren meenemen per cottage*. Doordat dit extra schoonmaakwerk met zich meebrengt, wordt er een extra toeslag in rekening gebracht van € 7 per huisdier per nacht. Er geldt geen toeslag voor huisdieren die in kooien worden gehouden. Huisdieren dienen bij aankomst in het park en tijdens het maken van de reservering te worden gemeld. In sommige parken zijn huisdieren niet toegestaan in openbare faciliteiten en bepaalde typen cottages. Hulphonden zijn ten alle tijde welkom in onze cottages, hotels en de Market Dome. Zorg ervoor dat je huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden moeten buiten de cottages worden aangelijnd. 

Bij Villages Nature Paris mag je je kat of hond meenemen (maximaal 1 huisdier per accommodatie), mits je een geldige vaccinatie tegen rabiës kunt overleggen en tijdens het reserveren een vast tarief betaalt.

In Terhills Resort zijn huisdieren toegestaan in de cottages: 1 huisdier in de 2 persoonscottages en 2 huisdieren in de 4, 6, 8 en 12 persoonscottages. Je kunt een huisdier selecteren tijdens het maken van een boeking.

*1 huisdier in een 2 persoonscottage en 2 huisdieren in een 4 persoonscottage of meer. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in hotelkamers, appartementen en gethematiseerde cottages, zoals de Avontuur cottage en de Wonders of Nature cottage.

Meer info

Is het mogelijk om één dag het park te bezoeken, zonder een accommodatie te boeken?

Dat is zeker mogelijk! Meer informatie kun je vinden op de website voor dagbezoeken of je kunt rechtstreeks contact opnemen met het park waar je naartoe wilt gaat om bijvoorbeeld te zwemmen. De contactgegevens van elk park vind je door op 'route & plattegrond' te klikken op de pagina van het park. Naar de website voor dagbezoeken

Hoe kan ik een accommodatie boeken voor personen met een beperking?

Voor rolstoelafhankelijke gasten:
De openbare faciliteiten (Market Dome, Aqua Mundo) van onze parken zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel. Daarnaast zijn er cottages voor rolstoelafhankelijke gasten in de volgende parken:

• Erperheide 
• Terhills Resort
• De Vossemeren
• De Eemhof (NL)
• Port Zélande (NL)
• Park Zandvoort (NL)
• Park Allgäu (D)
• Bispinger Heide (D)
• Park Bostalsee (D)
• Park Hochsauerland (D)

Op deze pagina vind je meer informatie over rolstoelvriendelijke bungalows.

Voor de Franse parken kun je bij de boeking je voorkeur voor cottages voor mensen met een lichamelijke beperking aangeven.

Voor gasten met overige beperkingen:
Heb je een andere beperking of wil je meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden in onze vakantieparken? Neem dan contact op via ons Customer Contact Center via 070 224 900 (€0,30 p/m) of via ons contactformulier. Wij helpen je graag met het zoeken naar de best mogelijke accommodatie voor jouw volgende vakantie.

Meer info over de rolstoeltoegankelijke accommodaties

Kan ik een brochure aanvragen?

Vanaf heden zullen wij geen brochures meer verzenden, maar verwijzen we je graag door naar ons inspirerende Center Parcs Blog. Hier houden we je op de hoogte van onze vernieuwingen, delen we exclusieve foto’s en de leukste tips voor mooie momenten samen.

Naar het blog

Is het mogelijk om met meer personen te komen dan waarvoor we geboekt hebben?

Het aantal opgegeven personen voor de accommodatie die je hebt geboekt, komt overeen met het aantal beschikbare bedden en is het maximumaantal personen dat is toegestaan.

Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om met meer personen in de accommodatie te verblijven. In vakantiehuizen voor 4 of meer personen, kan een kind jonger dan 2 jaar verblijven (met uitzondering van de vakantiehuizen die geen ruimte voor een babybed hebben, zoals vermeld in de catalogus). Het kind slaapt in het babybed.

Hoe kan ik mijn adresgegevens wijzigen?

Ben je verhuisd? Wijzig je adresgegevens door in dit formulier "toegang tot uw persoonlijke gegevens" te selecteren en daar aan te geven dat je je gegevens wil wijzigen en en het nieuwe adres in te geven.

Kan ik tickets kopen voor een attractiepark of uitje in de buurt van het park?

Dat kan! In My Center Parcs en de Center Parcs-app vind je de beste deals voor Center Parcs gasten en boek je gemakkelijk en snel je tickets. Klik hiervoor in de app op ‘Daguitstapjes in de regio’, ontdek vervolgens de uitjes en reserveer direct je tickets. In het park kun je dit ook doen via de Receptie of Info Desk.

BABY: Welke uitrustingen zijn beschikbaar voor baby's?

De voorzieningen in de cottage: 
Voor de parken in België, Nederland en Duitsland:
- Wij zorgen voor een houten babybedje en een kinderstoel in de cottage. Als je meerdere kinderen hebt, kun je extra uitrusting reserveren bij je boeking (€4.95 per stoel/bedje).
- Reserveer het babydekbedpakket (€9.95 per pakket) bij je boeking of via My Center Parcs.


Voor de parken in Frankrijk:
- Wij zorgen voor een houten kinderbedje en een kinderstoel in de cottage. Als je meerdere kinderen hebt, kun je extra uitrusting reserveren bij je boeking (€4.95 per stoel/bedje). 
- Vraag bij aankomst naar het beddengoed bij de receptie en het zal gratis worden verstrekt. 

- Het is ook mogelijk om een gratis Babyservicepakket te reserveren bij je boeking of via My Center Parcs. Dit pakket bestaat uit een verzorgingskussen, babybadje, wipstoel en een buggy (beschikbaar in Erperheide, De Huttenheugte (NL), Park Nordseeküste (DE), Le Bois aux Daims (FR) en Les Trois Forêts (FR). Tegen betaling is het mogelijk om ook een babypark te verkrijgen. Verkrijgbaar in Erperheide, Het Meerdal (NL), De Huttenheugte (NL), Park Nordseeküste (DE), Park Eifel (DE) en alle Franse parken behalve Les Hauts de Bruyères. 

De voorzieningen in het park:
- Wij bieden gratis babyvoeding aan in de restaurants en er zijn kinderstoelen aanwezig. 
- In de restaurants zijn ruimtes beschikbaar met magnetrons en flessenwarmers waar babyvoeding kan worden klaargemaakt.
- In de Aqua Mundo hebben we familiekleedkamers, babyparken en kinderstoelen en er worden gratis zwemvesten verstrekt zodat je in alle veiligheid met je baby kunt zwemmen. Meer informatie

Waar vind ik een plattegrond van het park?

Klik hieronder om de interactieve kaarten van de Belgische parken te ontdekken:

De Vossemeren

Erperheide

Les Ardennes

Park De Haan

Terhills Resort

Klik op onze website op het park van je keuze en vervolgens onder de bovenste afbeelding op 'Route & plattegrond'. Onder 'Route & plattegrond' op de pagina van het park, vind je een gedetailleerde plattegrond van het park en de bijbehorende routebeschrijving.

In "My Center Parcs" of de Center Parcs-app op je mobiel heb je ook toegang tot deze informatie betreffende het park dat je hebt geboekt.

Ontdek de app en My Center Parcs

Wat zijn de Friends voorwaarden?

Om Friend te worden en te blijven, is het belangrijk om de onderstaande voorwaarden goed door te lezen:

• Alleen in combinatie met Familiekorting, 55+ korting of Vroegboekkorting zijn de Friends-voordelen geldig, bij andere acties is het belangrijk om de voorwaarden van de actie te lezen. Alleen geldig voor boekingen via onze directe kanalen (de Center Parcs website, het Contact Center of in onze parken). 
• Enkele Friends-voordelen (zoals Early Check-in en extra kindermeubilair) zijn alleen mogelijk als deze vooraf bij de boeking zijn opgegeven. 
• Friends-voordelen gelden niet voor Terhills Resort, Villages Nature en de parken in het Verenigd Koninkrijk.
• De "Early Check-in" is niet mogelijk voor thema-cottages, Boomhuizen, Wellness cottage en cottages van 10 personen of meer.
• De shopkorting is niet van toepassing in de volgende parken: Park Bostalsee (DE), Terhills Resort (BE), Villages Nature Paris (FR) en Les Landes de Gascogne (FR).
• Geldig per geboekte cottage en op naam van de geregistreerde boeker. 
• De bijbehorende Friends-voordelen zijn niet inwisselbaar voor contant geld en er wordt geen restitutie gegeven wanneer de Friends-voordelen niet gebruikt worden.
• De Friends-voordelen zijn persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar aan derden. 
• Center Parcs behoudt zich het recht voor om het Friends-programma en de inhoud ervan op elk moment te kunnen wijzigen.
Mijn verblijfBeheer mijn boekingBoeken en betalenVragen omtrent Terhills ResortVerzekeringMy Center Parcs account
Terug

Zoek

Geen resultaten gevonden

Terug
€25 extra korting