€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

FAQ Picture
Mijn verblijf voorbereiden

Mijn verblijf voorbereiden

Welke services en activiteiten zijn bij mijn verblijf bij Center Parcs inbegrepen?

Wanneer je een cottage boekt, zijn veel extra's automatisch bij de huurprijs inbegrepen:

• Onbezorgd genieten in een veilige omgeving
• Flexibel en kosteloos omboeken
• De meest uiteenlopende bestemmingen, dicht bij huis
• Compleet ingerichte accommodaties, midden in de natuur
• Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
• Binnen en buiten speelwerelden
• Eindschoonmaak, gebruik van water en elektriciteit Ontdek wat er altijd inbegrepen is bij Center Parcs

Hoe boek ik activiteiten?

Wanneer je via de website of telefonisch boekt, kun je direct services en arrangementen aan je boeking toevoegen. Nadat je hebt geboekt, kun je vanaf zes weken voor je verblijf, op elk gewenst moment activiteiten en services boeken in je persoonlijke omgeving in "My Center Parcs" of in de Center Parcs-app. Gedurende je verblijf kun je je activiteiten en services boeken bij de informatiedesk & kiosk, in "My Center Parcs" of in de Center Parcs-app.

Je kunt ook telefonisch onze Customer Contact Center contacteren via het nummer 070 224 900 (€ 0,30 p/m)

Wat is een Friend en hoe word ik een Friend?

Een Friend is een trouwe bezoeker die in de afgelopen 36 maanden minstens 3 keer een verblijf in een Center Parcs park heeft geboekt, betaald en in het park is verbleven (met uitzondering van Terhills Resort, Villages Nature Paris en de parken in het Verenigd Koninkrijk). Je hoeft zelf geen stappen te ondernemen om een Friend te worden. Vanaf je derde verblijf binnen 36 maanden, die je via een direct kanaal van Center Parcs hebt geboekt, profiteer je van allerlei voordelen en word je automatisch Friend. 

Om na het inloggen een early check-in* of gratis extra kindermeubilair te selecteren, ga je terug naar stap 1 en selecteer je dit onder "services". Je kan het achteraf ook via My Center Parcs aangeven. 

*De early check-in dien je minimaal 1 week van tevoren aan te geven.

Meer info

Wie kan ik contacteren als ik vóór mijn verblijf een klacht over Center Parcs heb?

Center Parcs staat voor je klaar, zelfs als je vóór je verblijf niet tevreden bent met onze service. Als je het klachtenformulier invult, zoeken we graag samen naar een passende oplossing, zodat je met een prettig gevoel kunt uitkijken naar je verblijf.

Kan ik mijn huisdier meenemen?

Je mag maximaal twee huisdieren meenemen per cottage*. Doordat dit extra schoonmaakwerk met zich meebrengt, wordt er een extra toeslag in rekening gebracht van € 7 per huisdier per nacht. Er geldt geen toeslag voor huisdieren die in kooien worden gehouden. Huisdieren dienen bij aankomst in het park en tijdens het maken van de reservering te worden gemeld. In sommige parken zijn huisdieren niet toegestaan in openbare faciliteiten en bepaalde typen cottages. Hulphonden zijn ten alle tijde welkom in onze cottages, hotels en de Market Dome. Zorg ervoor dat je huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden moeten buiten de cottages worden aangelijnd. 

Bij Villages Nature Paris mag je je kat of hond meenemen (maximaal 1 huisdier per accommodatie), mits je een geldige vaccinatie tegen rabiës kunt overleggen en tijdens het reserveren een vast tarief betaalt.

In Terhills Resort zijn huisdieren toegestaan in de cottages: 1 huisdier in de 2 persoonscottages en 2 huisdieren in de 4, 6, 8 en 12 persoonscottages. Je kunt een huisdier selecteren tijdens het maken van een boeking.

*1 huisdier in een 2 persoonscottage en 2 huisdieren in een 4 persoonscottage of meer. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in hotelkamers, appartementen en gethematiseerde cottages, zoals de Avontuur cottage en de Wonders of Nature cottage.

Meer info

Is het mogelijk om één dag het park te bezoeken, zonder een accommodatie te boeken?

Dat is zeker mogelijk! Meer informatie kun je vinden op de website voor dagbezoeken of je kunt rechtstreeks contact opnemen met het park waar je naartoe wilt gaat om bijvoorbeeld te zwemmen. De contactgegevens van elk park vind je door op 'route & plattegrond' te klikken op de pagina van het park. Naar de website voor dagbezoeken

Hoe kan ik een accommodatie boeken voor personen met een beperking?

Voor rolstoelafhankelijke gasten:
De openbare faciliteiten (Market Dome, Aqua Mundo) van onze parken zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel. Daarnaast zijn er cottages voor rolstoelafhankelijke gasten in de volgende parken:

• Erperheide 
• Terhills Resort
• De Vossemeren
• De Eemhof (NL)
• Port Zélande (NL)
• Park Zandvoort (NL)
• Park Allgäu (D)
• Bispinger Heide (D)
• Park Bostalsee (D)
• Park Hochsauerland (D)

Op deze pagina vind je meer informatie over rolstoelvriendelijke bungalows.

Voor de Franse parken kun je bij de boeking je voorkeur voor cottages voor mensen met een lichamelijke beperking aangeven.

Voor gasten met overige beperkingen:
Heb je een andere beperking of wil je meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden in onze vakantieparken? Neem dan contact op via ons Customer Contact Center via 070 224 900 (€0,30 p/m) of via ons contactformulier. Wij helpen je graag met het zoeken naar de best mogelijke accommodatie voor jouw volgende vakantie.

Meer info over de rolstoeltoegankelijke accommodaties

Kan ik een brochure aanvragen?

Vanaf heden zullen wij geen brochures meer verzenden, maar verwijzen we je graag door naar ons inspirerende Center Parcs Blog. Hier houden we je op de hoogte van onze vernieuwingen, delen we exclusieve foto’s en de leukste tips voor mooie momenten samen.

Naar het blog

Is het mogelijk om met meer personen te komen dan waarvoor we geboekt hebben?

Het aantal opgegeven personen voor de accommodatie die je hebt geboekt, komt overeen met het aantal beschikbare bedden en is het maximumaantal personen dat is toegestaan.

Uit veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om met meer personen in de accommodatie te verblijven. In vakantiehuizen voor 4 of meer personen, kan een kind jonger dan 2 jaar verblijven (met uitzondering van de vakantiehuizen die geen ruimte voor een babybed hebben, zoals vermeld in de catalogus). Het kind slaapt in het babybed.

Hoe kan ik mijn adresgegevens wijzigen?

Ben je verhuisd? Wijzig je adresgegevens door in dit formulier "toegang tot uw persoonlijke gegevens" te selecteren en daar aan te geven dat je je gegevens wil wijzigen en en het nieuwe adres in te geven.

Kan ik tickets kopen voor een attractiepark of uitje in de buurt van het park?

Dat kan! In My Center Parcs en de Center Parcs-app vind je de beste deals voor Center Parcs gasten en boek je gemakkelijk en snel je tickets. Klik hiervoor in de app op ‘Daguitstapjes in de regio’, ontdek vervolgens de uitjes en reserveer direct je tickets. In het park kun je dit ook doen via de Receptie of Info Desk.

BABY: Welke uitrustingen zijn beschikbaar voor baby's?

De voorzieningen in de cottage: 
Voor de parken in België, Nederland en Duitsland:
- Wij zorgen voor een houten babybedje en een kinderstoel in de cottage. Als je meerdere kinderen hebt, kun je extra uitrusting reserveren bij je boeking (€4.95 per stoel/bedje).
- Reserveer het babydekbedpakket (€9.95 per pakket) bij je boeking of via My Center Parcs.


Voor de parken in Frankrijk:
- Wij zorgen voor een houten kinderbedje en een kinderstoel in de cottage. Als je meerdere kinderen hebt, kun je extra uitrusting reserveren bij je boeking (€4.95 per stoel/bedje). 
- Vraag bij aankomst naar het beddengoed bij de receptie en het zal gratis worden verstrekt. 

- Het is ook mogelijk om een gratis Babyservicepakket te reserveren bij je boeking of via My Center Parcs. Dit pakket bestaat uit een verzorgingskussen, babybadje, wipstoel en een buggy (beschikbaar in Erperheide, De Huttenheugte (NL), Park Nordseeküste (DE), Le Bois aux Daims (FR) en Les Trois Forêts (FR). Tegen betaling is het mogelijk om ook een babypark te verkrijgen. Verkrijgbaar in Erperheide, Het Meerdal (NL), De Huttenheugte (NL), Park Nordseeküste (DE), Park Eifel (DE) en alle Franse parken behalve Les Hauts de Bruyères. 

De voorzieningen in het park:
- Wij bieden gratis babyvoeding aan in de restaurants en er zijn kinderstoelen aanwezig. In België in De Vossemeren en Erperheide en in onze Nederlandse parken (m.u.v. Parc Sandur) is babyvoeding niet beschikbaar in de cafés, Aqua Mundo en Frites Affairs.
- In de restaurants zijn ruimtes beschikbaar met magnetrons en flessenwarmers waar babyvoeding kan worden klaargemaakt.
- In de Aqua Mundo hebben we familiekleedkamers, babyparken en kinderstoelen en er worden gratis zwemvesten verstrekt zodat je in alle veiligheid met je baby kunt zwemmen. Meer informatie

Waar vind ik een plattegrond van het park?

Klik hieronder om de interactieve kaarten van de Belgische parken te ontdekken:

De Vossemeren

Erperheide

Les Ardennes

Park De Haan

Terhills Resort

Klik op onze website op het park van je keuze en vervolgens onder de bovenste afbeelding op 'Route & plattegrond'. Onder 'Route & plattegrond' op de pagina van het park, vind je een gedetailleerde plattegrond van het park en de bijbehorende routebeschrijving.

In "My Center Parcs" of de Center Parcs-app op je mobiel heb je ook toegang tot deze informatie betreffende het park dat je hebt geboekt.

Ontdek de app en My Center Parcs

Wat zijn de Friends voorwaarden?

Om Friend te worden en te blijven, is het belangrijk om de onderstaande voorwaarden goed door te lezen:

• Alleen in combinatie met Vroegboekkorting zijn de Friends-voordelen geldig, bij andere acties is het belangrijk om de voorwaarden van de actie te lezen. Alleen geldig voor boekingen via onze directe kanalen (de Center Parcs website, het Contact Center of in onze parken). 
• Enkele Friends-voordelen (zoals Early Check-in en extra kindermeubilair) zijn alleen mogelijk als deze vooraf bij de boeking zijn opgegeven. 
• Friends-voordelen gelden niet voor Terhills Resort, Villages Nature en de parken in het Verenigd Koninkrijk.
• De "Early Check-in" is niet mogelijk voor Boomhuizen, thema-cottages, Wellness cottage (De Eemhof, De Kempervennen), Wellness Hotelsuite (Park Zandvoort) en cottages voor 10 personen of meer.
• De shopkorting is niet van toepassing in de volgende parken: Park Bostalsee (DE), Terhills Resort (BE), Villages Nature Paris (FR) en Les Landes de Gascogne (FR).
• Geldig per geboekte cottage en op naam van de geregistreerde boeker. 
• De bijbehorende Friends-voordelen zijn niet inwisselbaar voor contant geld en er wordt geen restitutie gegeven wanneer de Friends-voordelen niet gebruikt worden.
• De Friends-voordelen zijn persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar aan derden. 
• Center Parcs behoudt zich het recht voor om het Friends-programma en de inhoud ervan op elk moment te kunnen wijzigen.

Is het mogelijk om meerdere accommodaties tegelijk te boeken?

Ja, je kan 2 accommodaties tegelijk boeken: een goede manier om met je hele groep weg te gaan zonder dat dit ten koste gaat van privacy of individuele wensen. Deze 2 accommodaties moeten op hetzelfde park en op dezelfde data geboekt worden, maar je kan kiezen voor 2 verschillende accommodatietypes en/of groottes. Van een hotelkamer tot een 12-persoons VIP cottage om al je geliefden samen te brengen: de keuze is aan jou!

Met de optie “naast elkaar” heb je de mogelijkheid om te beslissen waar je cottages zich op het park bevinden, afhankelijk van de resterende beschikbaarheid. Deze optie is alleen beschikbaar als je twee keer dezelfde accommodatie kiest (identiek type en grootte). Om van deze optie gebruik te maken, selecteer je deze in het winkelmandje.

Om deze 2 accommodaties in dezelfde reservering te boeken, gebruik je de zoekbalk:
1. Selecteer 2 accommodaties. 
2. Voer het juiste aantal personen per accommodatie in en bevestig. 
3. Selecteer vervolgens je eerste accommodatie en daarna de tweede. 
4. Volg dan de stappen in het winkelmandje, kies de optie “naast elkaar” als je dat wil en bevestig tot slot je dubbele boeking.

Welke evenementen en activiteiten zijn er in de lente?

Kan je ook niet wachten om de natuur te zien ontwaken uit een diepe winterslaap? De bloemen beginnen te bloeien en de vogeltjes fluiten vrolijk. Kijk om je heen en geniet deze lente samen van de eerste warme dagen van het jaar dankzij onze activiteiten en speciale evenementen, naast het reguliere aanbod. 

De Spring Hotspot* is de place to be deze lente. Kom ontspannen en volg natuurgerichte workshops. En kom ook gezellig langs bij de Lente Markt*. Ontdek handgemaakte producten en unieke creaties en wandel langs de verschillende kraampjes met live muziek en diverse workshops. 
En waarom probeer je niet wat stille activiteiten? Zet je koptelefoon op en dans op de leukste hits tijdens de Silent Disco of geniet van de zon terwijl je een goede film kijkt in onze Silent Cinema.  

Pak je popcorn en drankje erbij en kom schaterlachen om de leukste films bij de Lente Bioscoop**. Of leef je uit tijdens creatieve belevenissen. Bouw je eigen BijenhotelMini Boerderij en probeer raadsels op te lossen tijdens de Lente Speurtocht in het park. Familieplezier gegarandeerd!

Onze parken bloeien weer op! Wat is er beter dan het ruiken van de geur van bloemen tijdens de lentekriebels? Dit jaar zullen onze parken opgefleurd worden met 250m2 bloemenweide.

Of je nu een wandeling maakt langs het meer, een fietstocht maakt door de bossen, of geniet van een picknick in de zon, bij Center Parcs ervaar je de lente. 

*Niet beschikbaar in Parc Sandur (NL) en Terhills Resort
**Het aanbod verschilt per parkMeer info

Welke evenementen en activiteiten zijn er in de zomer?

Kijk je alweer uit naar de zomer? Naar die lange en warme dagen waarop je eindeloos kunt genieten van samen buiten zijn. Naast het reguliere aanbod hebben we speciale zomeractiviteiten. 

Een koel drankje en lekkere snacks van de Beach Bar, zwoele beats op de achtergrond en loungen met je gezin of vrienden op een zitzak bij de Summer Hotspot*. Bouw zandkastelen met de kids, doe mee met een spelletje beachvolley en daag elkaar uit voor XXL games zoals Pop-up Pingpong en Jenga. 

Oefen je danskunsten tijdens de Silent Disco of versla je vrienden met gamen op een groot scherm. En kom ‘s avonds schaterlachen om de leukste films bij de Zomer bioscoop** in de openlucht.

Het belooft een zomer vol sportactiviteiten! Meld je aan voor een voetbaltraining, moedig jouw favoriete sportteams aan tijdens live uitzendingen en test je kennis tijdens de sportquiz

*De Summer Hotspot is niet beschikbaar in Terhills Resort en Parc Sandur (NL). 
**De Zomer biscoop is niet beschikbaar in Park Zandvoort (NL), Parc Sandur (NL) en Terhills Resort.Meer info

Waar vind ik het energielabel en wat betekent het?

Met een energielabel kun je direct zien hoe energiezuinig de accommodatie is: net zoals thuis. Met een label van A++++ tot G zie je de energiezuinigheid ten opzichte van soortgelijke accommodaties. Bij de accommodaties in onze Nederlandse parken vind je het energielabel bij de beschrijving van de accommodatie op de website. Omdat er meerdere accommodaties binnen het geselecteerde accommodatietype vallen tonen we het minimale energielabel.
Mijn verblijfBeheer mijn boekingBoeken en betalenVragen omtrent Terhills ResortVerzekeringMy Center Parcs account
Terug

Zoek

Geen resultaten gevonden

Terug